Club-nieuwsbericht
Test
 
ONR Clubportaal
Laatste nieuws
Sun 01 Jul
Voorlopige indeling jeugd najaarscompetitie 2007

Trainingstijden zijn inmiddels bekend, start D, E en F vanaf maandag 20 augustus, rest van de junior...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

F1 kampioen en E3 grijpt net naast de titel

Sat 02 Dec, 15:56

Door: Bert Roede




Vorige week was ik aanwezig bij de laatste wedstrijd van F 1. Tolbert F1 werd eenvoudig aan de zegereeks van F1 toegevoegd. F1 won uiteindelijk overtuigend met 10-2. Door dit resultaat heeft ONR F1 alle wedstrijden gewonnen. Het doelsaldo is overweldigend, 93 goals voor en slechts 8 tegen. Dit komt neer op gemiddeld 10 goals voor per wedstrijd en maar 1 tegen. Kortom, overtuigend kampioen.

Na de wedstrijd was er nog een andere verrassing. Sinterklaas had waarschijnlijk van de Pieten gehoord van de bijzondere prestatie van F1. De goedheiligman kwam namelijk alle spelers van F1 persoonlijk feliciteren en de medailles te overhandigen. Een mooie afsluiting van een geweldige kampioenschap. Leiders en spelers nogmaals van harte gefeliciteerd met deze geweldige presentatie. Succes in de voorjaarscompetitie!

E3 moest vandaag de beslissingswedstrijd spelen tegen Boerakker E1. Het publiek was in grote getale op de beslissingswedstrijd afgekomen. De jongens van ONR vochten als leeuwen voor de overwinning. Iedereen was het oranje shirt waardig. Het grote oranje van Marco van Basten kan zich hier een voorbeeld aan nemen. Helaas had Boerakker aan het eind net iets meer geluk. ONR maakte het spel, speelde dwingend en had een aantal goede mogelijkheden. Het beetje geluk ontbrak alleen deze wedstrijd. Boerakker had dit geluk wel. Ondanks dat ONR de betere ploeg was, trok Boerakker aan het eind aan het langste eind.

Ondanks het verlies en de tweede plaats, een vreselijk goede teamprestatie van E3. 8 van de 9 wedstrijden gewonnen. In totaal 64 goals voor en slechts 10 tegen. Jongens een prestatie om trots op te zijn. Jullie waren er dicht bij en hadden meer verdiend. Jullie kunnen op trots op jezelf zijn en in de voorjaarscompetitie hebben jullie nieuwe kansen. Blijf hard met elkaar en voor elkaar werken, dan komt het goed. Ondanks de tweede plaats, toch mijn complimenten aan alle spelers en leiders, van harte gefeliciteerd met het goede resultaat in de competitie.

Bert Roede
Jeugdvoorzitter








Terug
 
 
 
 
Sponsorgalerie